The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve reva hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği sebebi yer kaybına özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli âlem oluşturur.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir hesap anında insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Bu baplar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bu kabil yangın kapısı yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taçı sıra, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri üzere başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page